Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Eth 2.0 Eip 2982 Güncellemesi 27 Ekim'de Geliyor.

B

Baba boateng

Ziyaretçi
Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum ile ilgili geliştirmeler son hız devam ediyor. Topluluğun büyük bir kısmı özellikle EIP-1559 güncellemesine odaklanmış durumdayken aslında bu güncellemeden sonra da atılacak birçok adım olduğu söylenebilir. ETH 2.0’ye geçiş yaklaşırken şimdi ise çok kritik bir güncelleme için resmen tarih verildi.

Ethereum İçin Altair Yolda​

Altair isimli güncelleme, ETH 1.0’den ETH 2.0’ye geçiş sürecinde önemli bir köprü görevi görecek. Beacon Chain olarak bilinen köprü ağdaki ilk ana ağ güncellemesi olan Altair için tarih resmen belli oldu ve 27 Ekim kritik bir gün olacak. Beacon Chain özellikle geçilecek olan Proof-of-Stake konsensüs modeline paralel orak geliştirildi ve asıl Proof-of-Work modeli aktif olarak çalışmaya devam edecek.

Güncelleme, hem ETH 1.0 hem de ETH 2.0 için önemli bir adım olarak görülüyor ve Ethereum geliştiricileri PoS tabanlı ağın ekonomik olarak güvenli olması için çeşitli cezalar ve teşvikler getirilmesi gerektiğinin farkında. Altair de bu ceza ve ödül mekanizmasını taşıyan EIP-2982 güncellemesi ile birlikte gelmekte.

Altair, EIP-1559 veya London hard forkları kadar önemli değişimler getirmeyecek olsa da Ethereum’un uzun süreden sonra yeni bir güncelleme ile anılacak olması fiyata etki edebilir. Özellikle Ethereum fiyatının yeniden 3.000 dolar altında kaldığı şu günlerde ETH fiyatının hareket geçmesi çok daha kritik ve önemli.

Son düzenleme:
U

usemaki

Ziyaretçi
4 Ağustos sonrası piyasa hala toparlanamamışken , 27 Ekimde böyle 2.dalga kesin olarak gelecekse , ekran kartı piyasası çok daha karışacaktır

S

serkanbaba1234

Ziyaretçi
@usemaki, yani bence sabrın sonu selamet ethereum madenciliği biterse kart piyasası rahatlar bana göre %30 kesim diğer coinler az para bırakıyo diye çıkar gibime geliyor ve bunu gören kart satıcılarıda fiyatları aşşa çeker çok değil ama az da olsa nefes aldırır asıl ethereum 2.0 dan sonra 500 Ths lik bir kazım gücü diğer coinlere dağılacak ve ekosistem bu şekilde dönücek bana göre ethereumdan daha fazla kazançlı bir dönem gelecek yani bu benim görüşüm ve %90 arkasındayım ki ethereum madenciliğinin bitme sebebi daha önce konumda yazdığım gibi fiyatın arttıkça madenci gelirininde artması 5 kat artsa en kötü madencilik geliri 200 mhs alan bir rige 25-38 dolar arası bir para bırakır düşünün dünyada günde milyarlarca dolarlık ethereum kazımı yapılıyor zaten ethereumu yükselten her zaman madencilerdi bitcoin gibi büyük şirketler ağa para babaları aldım bu coini demedi hep madenciler olayı sırtladı şuan cortex kazsam günlük 6 dolar veriyor ethereumdan 2 dolar daha az şuanki ethereum harici kazılan coinlerin kazancı bile neredeyse harika seviyedeki ethereum madenciligi sonrası dağılacak olan 400- 500 THS olan network gücüyle hesaplarsak eth den daha karlı bir dönem geçireceğimiz anlamına geliyor bir kapanı kapanacak bin açılacak herkesin hangi kapıya gireceği hangi coini kazacağı bir devire yaklaşıyoruz aslında riskte çok örnek vereyim
raven fiyatı 0.17 cent iken kazançlar

10 mhs 50
100 mhs = 500
150 MHS = 530
270 dolar şuanki ethereum minig kazançları ile arasıdaki fark

raven fiyatı 0.10 cent iken kazançlar
10 mhs = 28 usd
100 mhs = 280 usd
150 mhs = 428 usd
370 dolar şuanki ethereum minig kazançları ile arasıdaki fark

böyle bir düşüşte olursa üstteki örnekteki gibi kazançta 100 dolar düşer ama bana sorasanız 1 dolar olursada dehşet para bırakır her 10 centte 100 usd daha kar bırakıyor 1 dolar olsa aylık 1kya yakın para bırakır şuanda 50k üstü raven kazan adam enayimi sizce ha birde arkadaşlar çıkmış network zorlugundan kar bırakmaz diyo ya nasıl bırakmaz al işte üstteki örnek network zorluguda arttı ama kazançta aylık 100 dolar arttı yani kazancıda network zorlugu arttı diye inkar edemeyiz ha çok network ağ zorluğu artıyo diyen arkadaşlar gitsin bitcoin diamond kazsın dünyada 5 kişi kazıyor 6.da onlar olur zorluk derecesi diye birşey yok günlük karı bırak -1 dolar elektrige ödersiniz olur biter :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar