Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[XenGenTr] Style V9 yayınlandı!

Yeni temamız olan V9 yayınlandı ve satışa sunuldu, inceleyerek yorum yapmak için bağlantıyı ziyaret ediniz.. ~ Daha fazla bilgi ~
  • 📌 YASAL UYARI : Forumunda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyelerin hiçbiri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmetlerini aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar, dijital varlık, kripto para borsaları v.b. kurumlarla müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi adı altında yürütülmektedir. Burada yer alan tüm bilgi, belge, yorum, tavsiye, analizler, haber ve yazılar forum üyelerinin kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu nedenle forum içeriklerinde yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı alınması tercih ve beklentilerinize uygun olmayabilir.Forum sitemizde okumuş olduğunuz bilgiler fikir verme amacı taşıdığını unutmayın! Edindiğiniz bilgileri akıl ve mantık çerçevesinde değerlendirmeniz size kazandırır aksi taktirde doğacak olan her türlü sonuçtan miningturkiye.org sorumluluk kabul etmez.

Soru 4 Ad 3060 Ti Için Anakart ?

Sorumun cevabını arıyorum
Y

yusiskan

Ziyaretçi
Merhaba,
Elimde 4 Ad 3060 Ti LHR ekran kartı ve eski bir anakart var. 4. yü çalıştıramadığım için yeni bir anakat almak istiyorum.

Anakartım : GA-MA785GM-US2H Gigabyte Technology Co., Ltd. (F2 06/22/2009)
CPU:2 × AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor
4 ad RTX 3060 Ti LHR (1 ad GigaByte, 2 Ad İnno3D Elsa, 1 Ad Galakuro)
HIVEOS @0.6-210@211010
1- Alacağım her yeni (sıfır) anakart mining için uygun olur mu ? üzerinde 4 ad PCI-E slotu olanlardan alacağım.
2- Anakart, işlemci ram tavsiyesi olan var mı? İşi en hesaplı yoldan halletmek istiyorum. Oyun oynamam, yada rigi genişletmeyi düşünmüyorum. Yinede PCI-E açısından yüksek kapasiteli nakartlar olabilir.

(diğer ekipmanlar PSU, Riserler ve RISER çoklayıcı vs herşey tamam)

Ekli dosyalar

• coklayici.jpg
    coklayici.jpg
    42.7 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
H

HoneyMonkey

Ziyaretçi
Merhaba,
Elimde 4 Ad 3060 Ti LHR ekran kartı ve eski bir anakart var. 4. yü çalıştıramadığım için yeni bir anakat almak istiyorum.

1- Alacağım her yeni (sıfır) anakart mining için uygun olur mu ? üzerinde 4 ad PCI-E slotu olanlardan alacağım.
2- Anakart, işlemci ram tavsiyesi olan var mı? İşi en hesaplı yoldan halletmek istiyorum. Oyun oynamam, yada rigi genişletmeyi düşünmüyorum. Yinede PCI-E açısından yüksek kapasiteli nakartlar olabilir.

(diğer ekipmanlar PSU, Riser vs herşey tamam)
Anladığım kadarı ile çok fazla masraf yapmak istemiyorsunuz. Riser çoklayıcı denediniz mi ? Her senaryoda işe yaramakla birlikte çalıştığı zaman masraftan kurtarır.

Biostar PCI-E 1x to 4x USB3.0 Riser Adaptör DCBTC2​

Y

yusiskan

Ziyaretçi
Anladığım kadarı ile çok fazla masraf yapmak istemiyorsunuz. Riser çoklayıcı denediniz mi ? Her senaryoda işe yaramakla birlikte çalıştığı zaman masraftan kurtarır.

Biostar PCI-E 1x to 4x USB3.0 Riser Adaptör DCBTC2​

Anakartım : GA-MA785GM-US2H Gigabyte Technology Co., Ltd. (F2 06/22/2009)
CPU:2 × AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor
4 ad RTX 3060 Ti LHR (1 ad GigaByte, 2 Ad İnno3D Elsa, 1 Ad Galakuro)
HIVEOS @0.6-210@211010

Anakart Üzerinde 1 Ad. PCI-Ex16 ve 1 Ad PCI-Ex1 var. Riser çoklayıcı aldım. ama rige en fazla 3 GPU tanıtabildim. x16 da riser ile 1 GPU ve çoklayıcı ile x1 de 2 GPU var. 4. takınca ya 4 yü görmüyor 3. GPU minig yapıyor yada 4. yü görse de miner başlamıyor Nvidia OC failed ve nvtool Error (12) hatası veriyor. Forum da da baktım. tarif edilen Bios ayarları ile benim bios arayüzü uymuyor. Kart çok eski bios güncel değil. Ama bios güncellemesi var internette fakat Bios update için Flopy Disk istiyor :ROFLMAO:

değişik kombinasyonlar denedim. hepsini çoklayıcıya taktım ve x16 ve x1 de denedim. 3+1 olarak yerlerini değiştirdim ama olmadı.

SONUÇ: çözüm bulamadğım için ANAKART bakmaya karar verdim. 4. kart boş yatıyot :). Ama çözümü var sa sorunun kabulümdür :D

Riser çoklayıcı bu : molex kablo ile elektrik beslemesi de yaptım

Ekli dosyalar

• coklayici.jpg
    coklayici.jpg
    42.7 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap
LÜTFEN DİKKAT!
Turkhacks.Com Hack Forum ~ Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum - Hack Forumu

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar