S
serkanbaba1234
Ziyaretçi
arkadaşlar nacizane tavsiyem kimse çöp coin olmasın başında 4 tane 5 tane sıfır olan coin almayın hatta başında 3 tane sıfır varsa almayın millet düşünüyoki alacam coinin başında 7 tane sıfır var tirilyon kat değerlenecek zengin olacam çok olursun zamanında 2018 de musician coin kazan arkadaşlar vardı kaç sene oldu coin hala aynı yerde çöp coin almayın aldırmayın madenciliğini yapmayın
örnek : shiba inu
başında 5 tane sıfır var yorumlarına baktım adam 1 dolar yazmış yav kardeşim o coin bir dolar olsa 100.000 kat değerlenmiş olacak
başkabir örnek babby dogecoin başında 9 tane sıfır var şimdi bu coinlerin 1 dolar olmasını bekleyen insanlar var çünkü kandırmışlar aldırmışlar veya çevresinden biri söylemiş şu kadar artacak diye almıştır adam yaw kardeşim akıl var mantık var 5 sıfır atsa 100 bin kat eder diğerine 9 sıfır var önünde 1 dolar olsa 1 milyar kat değerlenecek demek akıl var mantık var kim o kadar götürecek ve ayriyetten böyle coinlerin adedi 10 binden fazla bunlara shit coin deniyor bi araştırın önüne gelen çıkarıyor bunlardan biz istesek biz bile çıkarırız
alın size bir örnek tarihte görülmüş en büyük çöküş bu coinlerin sahibi kim milyardermi hayır adam çıkarmış koymuş birde bağış coiniymiş ben coini alacakmışım adam o parayla fakirlere yardım edecekmiş bunu alacama mahallamdeki fakir birine yardım etsem daha büyük hayra girerim

örnek : shiba inu
başında 5 tane sıfır var yorumlarına baktım adam 1 dolar yazmış yav kardeşim o coin bir dolar olsa 100.000 kat değerlenmiş olacak
alın size bir örnek tarihte görülmüş en büyük çöküş bu coinlerin sahibi kim milyardermi hayır adam çıkarmış koymuş birde bağış coiniymiş ben coini alacakmışım adam o parayla fakirlere yardım edecekmiş bunu alacama mahallamdeki fakir birine yardım etsem daha büyük hayra girerim